Privatlivspolitik

Privatlivspolitik og FAQ

Her finder du information om privatlivspolitik og om hvordan vi bruger dem og hvordan vi det bliver opbevaret.

Dataansvarlig

Mobilfinder.dk

  • Mediehuset MK
  • Solbuen 4
  • 3400 Hillerød
  • Mail: hej@internetfinder.dk

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler kun de mest nødvendige data, som er med til gøre brugeroplevelsen bedre for de besøgende.

Hjemmeside

Siden bliver hostet hos Simply A/S CVR: 29412006. Data behandles af Simply A/S, der også kaldes for hjemmeside eller hosting udbyder.

Kontakt

Hvis du sender os en mail, gemmes dine kontakt oplysninger ikke længere end højst nødvendigt. Du kan altid bede os om, at slette dine mails og kontaktoplysninger. Korrespondancen foregår altid via email

Kommentarer

Under vores blog sektion, kan læserne skrive en kommentar, og skal notere oplysninger som:

  • Navn
  • E-mail
  • Webadresse (frit valg)

Desuden indsamles IP-adresse og browser oplysninger for, at frasortere “spamming” Hostingudbyderen behandler disse data.

Cookies

Siden anvender cookies som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.

Ingen personlige oplysninger eller kontaktoplysninger gemmes i vores cookies, og indeholder ikke skadeligtindhold.

Læs denne guide, hvis du ønsket at slette cookies

Trafikmåling

Denne side anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Du læse mere og flere informationer om privatlivspolitik Google Analytics

Annoncenetværk og reklamelinks

Vi har en samarbejde med flere Affiliate netværk, der kun gemmer en cookie fil og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg der kommer vores side, som er nødvendigt før vi kan modtage et kommission for hvert salg.

Netværkene er godkendte til både at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

Netværksoversigt:
  • Partner ADS
  • Adservice
  • Digital Adviser
  • Daisycon

Brug af personoplysninger

Ingen oplysninger videregives til tredjepart. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os samtykke til disse disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du kontakte os via email.

Du kan få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine data opbevaret forsvarligt hos hostingudbyderen, som i dette tilfælde er vores databehandler.

Persondata er placeret i sikre faciliteter hos hostingudbyderen, og deres sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke dertil, og vi sørger for bedre beskyttelse af data, som kun sendes via https.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Yderligere info om privatlivspolitik

Finder du fejl i vores privatlivspolitik eller ønsker at klage over sidens indhold, kan den dataansvarlige kontaktes direkte via mail. Forvent at svartiden på alle mails er på 1 – 3 dage

Kontaktoplysninger til datatilsynet

  • Carl Jacobsens Vej 35
  • 2500 Valby
  • Tlf. 33 19 32 00
  • Mail. dt@datatilsynet.dk