Bedste mobilabonnementer

Mobilfinder.dk indeholder reklamelinks

Banner 1
 • Billigste med FRI TALE + FRI DATA

  Telia logo

  Fri tale

  60 GB

  Data (Dk)

  25 GB

  Data (EU)

  • 0 kr. i oprettelse
  • Binding 6 mdr.
  • Internet via kabel og fiber

  Normalpris 249,00 kr

  199 kr.

 • Hurtigt 5G internet i 6 mdr.

  Norlys logo

  6 timer

  50 GB

  Data (Dk)

  15 GB

  Data (EU)

  • 0 kr. i oprettelse
  • Binding 6 mdr.
  • Internet via kabel og fiber

  Normalpris 249,00 kr

  199 kr.

 • Gratis SPOTIFY + TV2play i 6 mdr.

  Hiper logo

  Fri tale

  60 GB

  Data (Dk)

  25 GB

  Data (EU)

  • 0 kr. i oprettelse
  • Binding 6 mdr.
  • Internet via kabel og fiber

  Normalpris 249,00 kr

  199 kr.

 • GRATIS HBO i 6 mdr. + Fri podcast

  Ewii logo

  Fri tale

  60 GB

  Data (Dk)

  25 GB

  Data (EU)

  • 0 kr. i oprettelse
  • Binding 6 mdr.
  • Internet via kabel og fiber

  Normalpris 249,00 kr

  199 kr.

Banner 2

Bedste mobilabonnementer 2024

Hvordan finder man de bedste mobilabonnementer, der giver de største fordele? Du kan opnå store besparelser på din nuværende aftale ved at vælge det helt rigtige mobilabonnement, der matcher dit mobilforbrug.

Et hurtigt tjek af priserne afslører, at du snildt kan spare op til 50% eller mere på de bedste tilbud på mobilabonnementer. Denne guide hjælper med, at finde det mest optimale mobilabonnement, hvor kan blive meget bedre til at spotte alle faldgrupper, hvis du skifter teleselskab eller abonnement.

Bedste mobilabonnement priser

De bedste mobilabonnement priser får ved at sammenligne markedets tilbud. I Danmark er konkurrencen hård, og mobilselskaberne kæmper om kunderne med både attraktive abonnementer, hvor man næsten får kastet kastet fri tale og fri data i nakken, eller får meget attraktive mobilrabatter til hele familien.

For at sikre dig de bedste priser, er det afgørende at have et klart billede af dit mobilforbrug – det vil sige, hvor meget data, taletid og SMS’er du faktisk bruger hver måned.

Derfor bør du starte med at sammenligne ud fra dit reelle forbrug. Dette kan du gøre ved enten at gennemgå dine tidligere mobilregninger eller ved at tjekke forbruget direkte på din nuværende teleudbyders hjemmeside.

Sammenligning af mobilabonnementer

Hvis du oplever, at dine mobiludgifter er høje, kan det være tid til at se nærmere på andre og billigere mobilabonnementer. Ved at sammenligne forskellige abonnementer, kan du både spare penge og måske endda finde et tilbud, der inkluderer en musiktjeneste eller streamingtjeneste gratis i en periode.

En god start er at finde ud af, hvordan dit gennesnitlige mobilforbrug af data, tale og SMS ser du over en perioder på 3 måneder. Brug vores prisoversigt øver på denne side, som let og overskueligt viser tilbud fra forskellige teleselskaber op mod hinanden.

Udover en lav månedlig ydelse er det klogt på sigt, at tænke over ekstra fordele, som f.eks. gratis adgang til streamingtjenester eller rabat ved samle alle mobilabonnementer hos ét mobilselskab.

Billige mobilabonnementer til familien

Mange børnefamilier i Danmark foretrækker at samle alle mobilabonnementer hos ét teleselskab. Denne tilgang har adskillige fordele og gavner både familien og teleselskabet på forskellige måder.

Dette giver mulighed for, at en eller begge forældre kan holde øje med forbruget af både mobildata og taletid, hvilket kan være fordelagtigt for at forhindre, at mobilregningen bliver vanvittig høj, og familien pludseligt står mange mobilregninger for flere tusinde kroner.

Bedste mobilabonnement til børn og unge

Det bedste mobilabonnement til børn og unge er et, der sikrer en god balance mellem pris, data og sikkerhedkontrol. Et ideelt abonnement til børn burde indeholde nok data til skolearbejde og fritidsbrug, samtidig med at det har forældrekontrolmuligheder for at begrænse adgangen til upassende indhold.

Det er vigtigt at vælge et abonnement med en fast månedlig pris for at undgå uforudsete omkostninger. Mange teleselskaber har skræddersyet mobilløsninger designet til den yngre generation, som inkluderer fordele såsom adgang til uddannelsesmæssige apps eller sociale medier.

Hvilket mobilabonnement er bedst til studerende?

Når man er under uddannelse er økonomien ikke på toppen, og her gælder det virkeligt at suge alle de spareråd til sig, og det gælder især når det kommer til mobilforbruget.

Det bedste mobilabonnement til studerende kombinerer billige priser med masser af GB data, så internet kan deles med roomies eller klassekammarater

Et ideelt studieabonnement bør være fleksibelt og uden bindingsperiode, så den studerende ikke bliver bundet for en længere periode. Mange teleselskaber tilbyder mobitelefoni med attraktive rabatter og tjenester, som kan benyttes til underholdning og musik.

Bedste mobilabonnementer med fri data

De bedste mobilabonnementer med fri data er ideelle for dem, der konstant streamer, gamer eller sidder på de sociale medier fra deres smartphone. Disse abonnementer fjerner alle bekymringr for at overskride dataforbrug, og giver også flere fordele som fri tale og SMS.

Når du vælger et abonnement med fri data, er det vigtigt at tjekke netværksdækningen og hastigheden, da disse faktorer er kan betyde rigtig meget, så du ikke oplever knas eller andre irriterende forstyrrelser, når du taler i mobil.

Mange teleselskaber tilbyder nu adgang til 5G-netværket, hvilket bør vægtes højt, da det giver mulighed for ekstremt hurtige internetforbindelser. Kontinuerligt brug af mobildata bliver meget mere underholdende og hurtigere med 5G, som kan nå hastigheder op til 1.000 Mbit/s.

Hvornår giver fri data bedst mening?

Mobilabonnementer med fri data anbefales af flere grunde, som kan forbedre din mobiloplevelse markant, og give færre bekymringer undervejs.

 • Ubegrænset adgang
 • Billigere i længden
 • Fleksibilitet i brug
 • Giver en masse mobilfrihed
 • Dele internet med andre
 1. Med fri data behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør for data, uanset hvor meget du streamer, surfer eller bruger de sociale medier.
 2. På lang sigt kan abonnementer med fri data vise sig at være billigere løsning, især for dem med et højt dataforbrug, da du ikke skal betale en krone mere for en ekstra mobildata der er brugt.
 3. Fri data giver dig friheden til at bruge din mobil, som du vil, uden at skulle holde øje med dit dataforbrug, hver gang du streamet videoer fra diverse underholdningsplatforme.
 4. Du kan nemt arbejde eller studere på farten uden at være afhængig af Wi-Fi netværk, hvilket giver en større grad af mobilitet og frihed. Det samme gælder når du rejser rundt i Europa.
 5. Du kan dele internet med dine venner eller familie uden, at bekymre dig om mobilregningen. Du kan endda dele 5G internet, så alle parter kan få lynhurtigt internet.

Her kan du spare på mobilbudgettet

Ved at vælge det mobilabonnement, der bedst matcher dit forbrug, kan du spare mellem 1.600-2.500 kroner om året.

Derfor giver det rigtig god mening at have et klart overblik over dit mobilforbrug, så du har et solidt sammenligningsgrundlag.

 • Vælg det rigtige abonnement: Sørg for, at dit mobilabonnement matcher dit faktiske forbrug. Betal ikke for hverken mere data, taletid eller SMS’er, end du bruger.
 • Sammenlign markedet: Sammenlign priser fra forskellige teleudbydere regelmæssigt. Kampagnetilbud eller nye abonnementer kan give besparelser.
 • Brug Wi-Fi: Brug Wi-Fi, hvor det er muligt, for at reducere dataforbruget på dit mobilabonnement.
 • Pas på gebyrer: Vær opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer og undgå tjenester, der koster ekstra.
 • Overvej familiepakker: Hvis du har flere mobilbrugere i husstanden, kan en familiepakke bedre betale sig.
 • Tjek dit forbrug: Brug din teleudbyders app eller hjemmeside til at overvåge dit forbrug og juster abonnementet efter behov for at undgå overforbrug.

Sådan vælger du et prisvenligt teleselskab

Når du står overfor at vælge et prisvenligt teleselskab, er det vigtigt først afstemme hvor stort dit mobilforbrug er. Vær bevidst med hvilke services og hvor meget data, tale og SMS du faktisk bruger.

Du kan også sammenligne priser de bedste mobilabonnementer som givet et overblik over markedets laveste priser og tilbud. Det er også en god idé at læse kundeanmeldelser for at få indblik i selskabets kundeservice og netværkskvalitet.

Her 6 populære lavpris teleselskaber

 • Flexii
 • Lebara
 • CBB mobil
 • Duka
 • Oister
 • Alka mobil

Sørg for at tjekke dækningskortet, så du er sikker på, at du får god dækning i dit område. Vær også opmærksom på eventuelle skjulte gebyrer, der kan påvirke den samlede pris.

Ved at have disse huskeregler kan du finde et teleselskab, der tilbyder de services du har brug for, til en pris, der passer til dit budget.

Sådan laver du et pristjek på de bedste mobilabonnementer

Alt bliver dyrere, inklusiv at have en smartphone, som er blevet uundværlig i dagligdagen. At finde det bedste og billigste mobilabonnement kan være en tidskrævende opgave, særligt med det store udvalg på det danske mobilmarked.

 1. Afstem dit mobilforbrug
 2. Tjek mobilregning de seneste 3 måneder
 3. Hvor mange GB bruger du i gennemsnit?
 4. Hvor mange timer taler du i mobil?
 5. Lytter du meget til musik?
 6. Streamer du videoer fra sociale medier?
 7. Overvej et lavpris mobilselskab
 8. Saml alle dine abonnementer hos ét sted
 9. Lav et pristjek hver 3 måned
 10. Læs alle detaljer i kontrakten

At tjekke priser kan virke hurtigt og enkelt, men mange glemmer at dykke ned i detaljerne, sammenligne sit eget forbrug nøje og dermed finde det mest passende abonnement. Ved at gøre dette kan man spare tusindvis af kroner på de bedste mobilabonnementer.

Tjek mobildata inden du rejser

Før du rejser, er det essentielt at tjekke din mobildata for at undgå uventede regninger. Mange mobilabonnementer inkluderer en vis mængde data til brug i udlandet, men det er vigtigt at være opmærksom på begrænsningerne og eventuelle ekstra omkostninger.

Undersøg om dit abonnement har en indeholder udlandspakker med roaming, hvis du vil undgå høje mobilregninger når du rejser hjem igen. Du bruge alle muligheder for Wi-Fi adgang på dit rejsemål, som kan reducere på dataforbruget.

Brug mobilen trygt med EU roaming

De fleste tager deres mobiltelefon med på ferie. Det er derfor godt at vide, om dit teleselskab tilbyder roaming i EU, når du besøger andre europæiske lande. Du kan således rejse frit til 47 lande uden bekymringer om en høj mobilregning.

Det giver dig mulighed for at bruge data døgnet rundt og få adgang til 5G-netværket, hvis området du opholder dig i, understøtter det. Det er også en god idé at opsætte en forbrugskontrol, så du modtager en sms-advarsel og kan holde øje med dit dataforbrug under ferien.

Liste med de 47 lande:
 • Azorerne
 • Belgien
 • Bulgarien
 • Cypern
 • England
 • Estland
 • Finland
 • Frankrig
 • Fransk Guyana
 • Guadeloupe
 • Gibraltar
 • Grækenland
 • Holland
 • Irland
 • Island
 • Italien
 • Kanariske øer
 • Kosovo
 • Kroatien
 • Letland
 • Liechtenstein
 • Litauen
 • Luxembourg
 • Mayotte
 • Malta
 • Martinique
 • Monaco
 • Montenegro
 • Nordirland
 • Norge
 • Polen
 • Portugal
 • Reunion
 • Rumænien
 • San Marino
 • Schweiz
 • Serbien
 • Skotland
 • Slovenien
 • Slovakiet
 • Spanien
 • Sverige
 • Tjekkiet
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Vatikanstaten
 • Wales
 • Østrig
FAQ – Ofte stillede spørgsmål om mobilabonnementer

Både Flexii, Lebara og Alka Mobil har billige mobilabonnementer, der starter fra kun 19 kr pr.md. Trods den lave pris, får du både mobildata og et par timers taletid. Priserne fortsætter herefter fra 49 kr./mdr.

Du kan få gode og billige abonnementer hos lavpris mobilselskaber, og de største teleselskaber. Det bedste mobilabonnement er det, der passer til dit mobilforbrug uden at betale en overpris.

Hos Flexii finder du fri data og fri tale til 69 kr./md.. de første 2 måneder, hvor priser herefter stiger til 169 kr./md. Oister har også tilbud på fri data mobilabonnement til 59 kr./md. i 2 måneder, og prisen stiger derefter til 179 kr./md.